Вашата оценка 4.33 от 6 гласа

Туристическа агенция УЕЛКАМ ТРАВЪЛ ЕООД е лицензиран туроператор с № 05634 от 17.04.2006 г.


"Добре дошли в удивителния свят на пътешествията с Welcome Travel! Ние сме вашите партньори в откриването на невероятни дестинации по цял свят. Съчетавайки страстта си към пътешествията с професионалната грижа за всеки детайл, ние ви предлагаме незабравими преживявания, които ще оцветят вашите спомени.

От екзотични плажове до завладяващи градски приключения, нашата мисия е да ви отведем там, където вашите мечти ви водят. Разполагаме с богат избор от туристически пакети, които покриват всичко – от релаксацията на плажа до изследването на културните богатства на световни градове.

С нас можете да стъпите на мистериозните улици на старинни градове и да се потопите в техните истории. Или пък да изберете величествените планини, където върховете са вашите цели, а пътят към тях – вашата приказка. За тези, които търсят най-доброто от два свята, предлагаме комбинирани пакети, където може да съчетаете културни разходки със съблазнителни почивки.

Нашите професионални екскурзоводи и специализирани екипи се грижат за всеки аспект от вашето пътуване – от резервацията на билетите до настаняването и планирането на дейностите. С Welcome Travel вие се наслаждавате на пътешествието, а ние се грижим за всичко останало.

Оставете се на вълната на откриването с Welcome Travel и нека вашите мечти за пътешествия станат реалност!"
 
Портфолио
• Предлагаме собствени програми, изпълнявани съвместно с партньори от дестинацията домакин. 
• Продуктите ни са съставени от богата екскурзионна част с включени разнообразни места за настаняване. 
• Приоритетни за нас са както близки, така и далечни и екзотични направления. 
• Някои от утвърдените в нашия каталог дестинации са Испания, Чехия, Мароко, Аржентина, Бразилия, Южна Африка, Колумбия, Обединените арабски емирства, Израел, Йордания и др. 
• Предоставяме и организираме и групови и индивидуални пътувания до всяка точка по света. 
 
Екип
Служителите ни са професионалисти с многогодишен и всеобхватен опит в сферата на туризма. При нас работят и млади колеги, които непрекъснато повишават своята квалификация.
 
Комуникация
На ваше разположение сме през интерактивен чат панел в нашия сайт, чрез формите за директно общуване в социалните мрежи, както и по електронна поща и телефон. 
 
Мисия
Стремим се към професионално, отговорно и индивидуално отношение към всеки турист. Усилията ни са насочени към вашите комфорт и щастие по време на пътуване. 
 
 
Бъдете добре дошли да открием заедно вашия свят!
 
 С удоволствие ще бъдем ваш пътеводител и ваш доверен партньор!

ВХОД АГЕНТИ

Е-бюлетин

Онлайн Каталог

programa
programa
programa
programa