Вашата оценка

Екскурзии до Доминиканска република

Доминиканската република, разположена на острова Хиспаниола в Карибско море, съчетава екзотична красота и богата история. Страната привлича хиляди туристи с прелестните си плажове, планини и тропически гори. Санто Доминго, столицата, отразява културното наследство с цветни пазари и колониална архитектура. Доминиканската република е популярна и с активни туристически курорти, предлагащи разнообразни забавления и възможности за отпуск. С топло климатично разнообразие и гостоприемното отношение на местните хора, това е изключително привлекателно място за почивка в Карибите.
DOMINICAN REPUBLIC WEATHER

Доминиканска република е държава, разположена на острова Хиспаниола в Карибско море. На север граничи с Атлантическия океан, а на юг и запад - с Хаити. Една от основните туристически дестинации в Карибите, Доминиканската република е известна с прекрасните си плажове, топлото климатично разнообразие и богатата култура.

Някои ключови факти за Доминиканската република включват:

  1. Столица: Санто Доминго.
  2. Език: Испански.
  3. Валута: Доминиканско песо (DOP).
  4. Население: Приблизително 10.8 милиона души (според данните от 2022 г.).
  5. История: Доминиканската република е била колония на различни европейски държави, включително Испания и Франция. Тя обявява независимост през 1844 г.
  6. Туризъм: Доминиканската република е известна с обширния си туристически сектор, който включва хотели, курорти, голф игрища и възможности за водни спортове.
  7. Природа и екология: Държавата разполага с разнообразен природен свят, включително тропически гори, планини и прекрасни плажове. Националният парк "Лос-Хайеситос" е световно известен с богатството си от флора и фауна.
ВХОД АГЕНТИ

Е-бюлетин

Онлайн Каталог

programa
programa
programa
programa