Вашата оценка 5.00 от 2 гласа

Екскурзии до Бразилия

Бразилия, гигантската страна в Южна Америка, е място на изключително разнообразие и красота. От беснеещите водопади Игуасу до безкрайната Амазонска джунгла, страната впечатлява с природната си годност. Страстните ритми на самба и ярките костюми на карнавала в Рио де Жанейро отразяват духа на този динамичен културен хъб. Бразилия е дом на прекрасни плажове, богати градове и вълнуваща атмосфера, която прави всяко посещение незабравимо.
BRAZIL WEATHER
Добре дошли в Бразилия - дестинация, обсипана с прекрасни плажове, разнообразни природни забележителности и богата култура. Това латиноамериканско кътче ще ви впечатли с несравнима смесица от цветове, аромати и емоции. От величествената Амазония със своя богат живот на дивата природа, през разкошната красота на Игуасу - най-големият водопад в света, до пулсиращият ритъм на Самба в столицата Рио де Жанейро, Бразилия предлага на туристите незабравими преживявания.

Аржентина - държава на страстта, емоциите и изискаността! Тук ще се потопите в света на танго и вкусовете на изящното аржентинско вино. От бляскавите улици на Буенос Айрес до зашеметяващата красота на Андите и Патагония, Аржентина предлага на пътешествениците неповторимо изживяване.
 
География
Бразилия е петата по големина в света и заема централната и източната част на Южна Америка. От плажовете на семейния участък на Амазонка до живописните савани на планината Чапада Диамантина до плътните джунгли и реки на Амазония, Бразилия ви предлага незабравими пътешествия в най-различни екосисеми. Почувствайте духа на плуването в безкрайните води на Игуасу, открийте красотата на Бразилската Ривиера и се потопете в културата на кралската столица Бразилия - Бразилия.

Аржентина е втората по големина страна в Южна Америка след Бразилия, се разпростира през голяма част от южния полукръг на континента. Нейната разнообразна география обхваща огромни територии с разнообразни релефи, природни красоти и климатични зони.

На запад, Аржентина е разделена от великолепните върхове на Андите, които формират границата с Чили. Тази забележителна планинска верига предоставя невероятни пейзажи, включително вулкани, високи връхове и снежни платоа. Централната част на страната е известна със своите плодородни равнини, наречени Пампас. Тук се намират някои от най-големите градове на страната, включително столицата Буенос Айрес. Южният регион на Аржентина, известен като Патагония, се характеризира със своите впечатляващи ледници, скални образувания и открити пространства.  Атлантическият океан гали източния бряг на страната, предоставяйки чудесни плажове и курорти като Мар дел Плата и Пуерто Мадрин. Това обогатява географското разнообразие на Аржентина и предоставя на туристите възможности за отдих и развлечения край брега.

Най-голямата страна в Южна Америка носи името Бразилия и е тясно свързана в съзнанието ни с безкраен карнавал и пленяваща самба!
Бразилия обаче не е само това, затова от агенция Уелкам Травъл предлагаме на вниманието на всички търсещи далечни дестинации - Екскурзия в Бразилия!
 
Бразилия е пълна с възможности, които привличат гости от цял свят!
Огромни, невероятно примамливи океански плажове, реки, безкрайни равнини и още много други форми на флората и фауната, всичко това създава един уникален цвят и Ви кара да притаите дъх.
Разходка от Рио де Жанейро до руините на Амазонка ще развълнува, ободри и презареди всеки. Бразилия е една красива страна, която съчетава стотици колоритни тайни под покрива на вечната джунгла.

Забележителности по време на екскурзия до Бразилия

Ние от туристическа агенция Уелкам Травъл обединяваме в нашите програми за Бразилия основните забележителности на страната, така че да се почувствате доволни от Вашето пътуване.
Ако искате да се запознаете с плажовете на Атлантическия бряг, да плувате през водите на Амазонка, да видите от близко гъстите джунгли на страната, можете да се обърнете към нас!
Историческите, архитектурни и културни ценности на най-голямата южноамериканска държава представляват интерес за всички, които се наслаждават на активен отдих.

Ще имате възможност да се докоснете и да научите нещо повече за местата и градовете, които са емблематични за всеки турист.

Статуята на Христос в Рио де Жанейро - паметникът на Спасителят Христос достига височина 38 метра. Той е визитната картичка на Рио. Намира се на върха Корковадо, откъдето се открива живописната панорама към залива и града.
Водопадите Игуасу – разположени са  на границата на Бразилия и Аржентина. Може да посетите град Foz de Iguazu, около който има множество паркове, находящи се близо един до друг. Много туристи се настаняват именно в Пуерто Игуасу.
Катедралата на Катедралата Метрополитана Носа Сенора Апарейда е - тя е построена през 1954 г. в неоготически стил. Катедралата е включена в списъка на най-големите неоготически църкви в света. В криптата на катедралата могат да се видят гробниците на всички епископи и архиепископи на Сао Пауло.

Къде да отидем по време на почивка в Бразилия

Бразилия заема по-голямата част от южноамериканския континент. Дължината на бреговата линия на страната е 7491 км.
Бразиля е страна богата на национални паркове - Игуасу е един от най-известния и най-посещаван, парка Шапада дус Веадейрус и Емас, парка Маранхенсес, известен още като бялата пустиня на Бразилия, парка Шапада-Диамантина, парка Тижука и още други могат да бъдат включени по време на Вашето пътуване.
Невероятните атлантически плажове, станали емблема на Бразилия - Копа Кабана, Ипанема, Баиа Санчо са като магните за много почитатели на плажната почивка. Няма човек, който да не знае Карнавала в Рио, това невероятно събитие, което се провежда веднъж в годината - празник на цветове и танци,
Всичко това може да  Ви предложи нашата агенция за туризъм и екскурзии Welcome Travel, в избрана за Вас подходяща програма.
Заедно ще Ви помогнем да направите своя избор за почивка или екскурзия в Бразилия.

Кога да изберете почивки до Бразилия

Климатът на Бразилия е идеален за целогодишен отдих. Може да планирате екскурзия по всяко време на годината. Тук може да откриете интересни дейности. В Южна Америка тяхното лято е през нашата зима и обратно. В този ред на мисли, съветваме всички наши клиенти сами да избират  кога е най-подходящо и удобно за тях да отидат на почивка в Бразилия. А от сайта на агенцията ни ще се уверите, че предлагаме добри цени за самолетни билети и отлични условия за организирано пътуване.
  • Бразилия през пролетта
При нас есента, а в Бразилия - пролетта започва с дъждовния сезон. Характерен e с обилни тропически дъждове и гръмотевични бури. Природата се подновява и буйната растителност на тропиците се превръща в килим от цветя. Особено характерни за тези места са многото орхидеи, кактуси и палмови дървета, които цъфтят заедно с повече от сто вида красиви водни лилии.
  • Бразилия през лятото
От декември  до март в Бразилия започва горещо лято, най-доброто време за плуване по брега на Атлантическия океан. Най - важният празник на лятото е Нова година. В края на декември е обичайно да се обличат бели дрехи, да се разменят подаръци, да се пие шампанско и да се прощава. През февруари се провежда още едно грандиозно събитие - карнавалът в Рио де Жанейро.
  • Бразилия през есента
Есента в разбирането на бразилците е през месеците март и април. Празниците в този период не са много, защото цялото население е ангажирано с прибиране на реколтата. Освен типичния износ на  кафе, Бразилия изнася и огромен брой ябълки. В страната  има изобилие от плодове - от банани до различни екзотични плодове черимоя (златна перуанска ябълка) и джаботикаба (бразилското грозде).
  • Бразилия през зимата
Зимата в Бразилия продължава от юни до август. Температурите в страната рядко падат под +15 ° С в най-студените дни, а в някои райони +27 ° С. На юг в планината е по-хладно, в централната част - по-сухо, а на брега на морето винаги има висока влажност. По принцип зимата се различава от лятото само по голямото количество дъждове.

За да направим Вашето пътуване до Бразилия успешно, ние сме събрали най-полезните съвети и туристически пакети. Не се колебайте да се свържете за повече информация!
ВХОД АГЕНТИ

Е-бюлетин

Онлайн Каталог

programa
programa
programa
programa