Вашата оценка 5.00 от 1 гласа

Екскурзии до Мианмар

Мианмар, бивша Бирма, представлява мистична дестинация в Югоизточна Азия. От древните пагоди в Баган до прекрасните плажове на Нгапали, страната привлича с богата култура и природна красота. Въпреки предизвикателствата в историята си, Мианмар разкрива своята уникална идентичност, която остава в сърцата на тези, които я посещават.
MYANMAR (BURMA) WEATHER

Мианмар, някога известна като Бирма, е загадъчна драгоценост в Югоизточна Азия, която разкрива своята богата история, култура и природни богатства. Разположена между Индия, Бангладеш, Китай, Лаос и Тайланд, Мианмар се отличава със своята уникална позиция и влияния.

Дълбоко уважаваната бирманска култура е видима в голяма степен в стотиците пагоди и храмове разпръснати по цялата страна. Пагода Шведагон в Янгон е едно от най-впечатляващите светски места, облечено във величествен златист блясък. Баган, друга историческа жемчужина, разполага с хиляди древни храмове и ступи, които прелъстяват с архитектурната си красота.

Мианмар е истински рай за природолюбителите. От зелените ризници в долината на река Иравади до плажовете на Нгапали на брега на Андаманско море, страната предлага разнообразие от пейзажи. Лейк Инл е уникална атракция с плаващите села и традиционния начин на риболов.

Със своята историческа сложност и променливи политически обстоятелства, Мианмар преживява процес на преобразуване и отваряне към света. Това се отразява в оживените пазари, модерните градове и интеграцията на съвременните технологии.

Кухнята на Мианмар съчетава вкусове от съседните азиатски държави и предоставя на посетителите гастрономично пътешествие с ястия като мохинга и лафет.

Със своите уникални черти и красота, Мианмар предлага на посетителите си неповторимо пътешествие в света на традицията и природата, където миналото и настоящето се преплитат в чаровни образи.

ВХОД АГЕНТИ

Е-бюлетин

Онлайн Каталог

programa
programa
programa
programa